celostna grafična podoba ali CGP

celostna grafična podoba ali CGP

CGP je vizualna podoba podjetja.

Osnovni sestavni del grafične podobe je znak podjetja oziroma logotip, ki je lahko sestavljen iz slik ali znakov, običajno pa je kombinacija obojega.

Logotip je zaščitni znak podjetja, ki ga v namen prepoznavnosti podjetja vključimo na material ki ga potrebujemo za predstavitev podjetja:

dopisni listi, letaki, kuverte, žigivizitke, zgibanke, katalogi, spletne strani...

Logotip - znak podjetja

Logotip mora biti jasen, preprost in čitljiv. Predvsem mora biti všečen ter prepoznaven glede na storitev ali izdelek, ki ga predstavlja.

Poleg samega koncepta in oblike logotipa, moramo biti previdni tudi pri izbiri barv,

ki imajo svojo simboliko in izrazno moč.

Dobro oblikovan logotip še ni konec poti. Pravzaprav se pot šele začenja. Z dobrim znakom boste podjetje širši javnosti uspešno predstavljali tudi preko drugih grafičnih izdelkov, kot so:

tabletransparenti, nalepke za avto-avtografika, nalepke za steklo oziroma polepitev poslovnih prostorov, fototapete, razni predstavitveni panoji, foto izpisi, namizni ceniki.

Za vse dodatne informacije in izdelavo najugodnejše ponudbe, nam lahko pošljete povpraševanje preko kontaktnega obrazca spodaj.

Seveda nas lahko kontaktirate tudi po telefonu na
tel. št. 04 584 00 32 ali 041 620 274.

 
 
 

kontakt

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.